Een rondje voor ons

Gegevens

21 Mar 18 Apr

Diverse locaties

Wandelen en fietsen is nog nooit zo populair geweest als tijdens de corona lockdowns. Logisch ook, als je bedenkt dat je eigenlijk niks anders kunt doen. Maar hoe mooi de omgeving ook is en hoe prettig en gezond het ook is om in de buitenlucht te bewegen; wandelen, fietsen worden pas echt leuk als je tocht een doel heeft.

 

De horecaondernemers in de 3 dorpen, Ankeveen, Kortenhoef en 's-Graveland hebben de handen ineengeslagen en bieden u een leuk doel! Op de 4 zondagen rond Pasen (21 en 28 Maart & 11 en 18 April) bieden zij de mogelijkheid lopend of op de fiets een mooie route af te leggen, waarbij de locaties van de deelnemende bedrijven fungeren als een pitstop, waar een lekkere en originele versnapering wacht.

 

Er is een route uitgezet door Ankeveen, langs de daar deelnemende bedrijven en een route door 's-Graveland en Kortenhoef Voor de die-hards die beide routes lopen (hoeft niet op 1 dag) worden er op 18 April een aantal hele leuke prijzen verloot!

 

Wie meewandelt of fietst krijgt niet alleen een routekaart, een versnapering op elke locatie, een boekje met informatie over deelnemende ondernemers en sponsers, een leuk aandenken, maar helpt natuurlijk ook de door de verplichte sluitingen de zo zwaar getroffen horeca.

 

Deelname kost € 33,50, de route Ankeveen is 7km lang & Kortenhoef 11,5km. reserveer: hier

 

De grote ronde langs alle locatie kost € 63,50 (18 km) is hier te reserveren.

 

Starten kan op de genoemde dagen tussen 11:00 en 14:30

 

Startlocaties zijn : Rondje Ankeveen: restaurant Lekr (nabij het grote parkeerterrein) Rondje Kortenhoef/'s-Graveland: hotel partycentrum de 3 dorpen, parkeergelegenheid op locatie.

Tot ziens!