Alexander Broussard speelt Billy Joel

Gegevens

zondag 27 november 16:00

19 euro

Alexander Broussard speelt Billy Joel

Stichts End 57

1244PL Ankeveen

In deze boeiende solovoorstelling leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogte- en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

 

Alexander Broussard

 

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met zijn band bereikte hij de finale van het SBS6 programma Battle of The Bands. Alexander is op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

 

Billy Joel

 

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft vele top tien hits op zijn naam staan.

 

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Piano Man’, maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

 

Voorverkoop bij het Wapen van Ankeveen en via de website van De Dillewijn

Tot ziens!