Ladiesnight op de sup

Gegevens

donderdag 23 juni

Ladiesnight op de sup

Oud-Loosdrechtsedijk 237

1231LX Loosdrecht

Omdat wij merkten dat veel vrouwen suppen heel leuk vinden maar nog geen supmaatje hebben gevonden is dit natuurlijk de manier om in contact te komen met medesupfanaten maar ook een heel leuk uitje om samen met je vriendinnen te doen. Elke week doen wij wat anders en dan kan je denken aan een techniekles, een mooie tour, yoga of pilates op de sup of en mooie sunsetsup. En uiteraard tussendoor of na afloop een hapje en een drankje want het gaat natuurlijk ook om de gezelligheid. 

 

Programma Juni

Donderdag 23 juni Kortenhoefse Plassen

Net zo mooi als ons eigen Vuntus en daarom komen wij ook zo graag in de Kortenhoefse Plassen we maken een mooie tocht en het is gewoon puur genieten.

Donderdag 30 juni Kalverstraattocht

Met het schip worden wij naar de Kalverstraat gebracht om vervolgens terug te suppen door de Kalverstraat en de Drecht en te genieten van al de leuke vakantiehuisjes met hun prachtige tuinen.

 

Praktische informatie voor Ladies Night

  • Ervaring met suppen is wel vereist, ben je nog een beginner dan raden wij het aan om eerste een privéles te nemen.
  • De kosten zijn met eigen board 15 euro en met een board van ons €25,- (ben je lid van de ikSUP Club dan betaal je 5 euro minder)
  • Inclusief een drankje en versnapering.
  • Kledingadvies is sportkleding en voor de zekerheid een jasje want in de avond kan het afkoelen. Bij heel fris weer kan je een wetsuit van ons lenen.
  • Verzamelen om 19.15, zodat wij om 19.30 het water op kunnen. Heb je een eigen sup kom dan iets eerder zodat je rustig kan oppompen.
  • Smeer je goed in met anti-muggenspul want het is weer de tijd van de knutten (Knutten zijn familie van de mug, maar dan een stukje kleiner, ze leven vooral op moerassige plaatsen en laagveengebieden en kunnen flink steken).
Tot ziens!