Duda Paiva Company – Bruce (Engels gesproken)

Gegevens

vrijdag 23 september 20:15

19 euro

Duda Paiva Company - Bruce (Engels gesproken)

Stichts End 57

1244PL Ankeveen

Een voorstelling over verval en kwetsbaarheid in tijden waarin alles te beïnvloeden lijkt, mits je maar genoeg middelen hebt.
 
Wat als er een chip is die mensen alle fysieke beperkingen van het lichaam doet overstijgen? Dan moet je het geluk hebben dat je hem krijgt. Voor het laboratorium waar het allemaal gebeurt verdringt de massa zich om bij de 0,00000001 procent te horen die als eerste mag. Binnen is Bruce, een gespleten persoonlijkheid, een man met een lichaam dat niet meer wil, maar wel: iets dichter bij zo’n chip dan de rest. In het lab zit ook Muffin, een aap waarop al uitgebreid geëxperimenteerd is en die al een chip heeft. Het doet haar pijn, maar de wetenschappers hebben haar ervan verzekerd dat ze uiteindelijk zal kunnen zingen in een band. En er is Dioginis, een cynische hond die alleen nog maar in een digitale 3D-wereld lijkt te kunnen leven.
 
Het laboratorium is een delicate balans, die Bruce met zijn aanwezigheid onherroepelijk verstoort.
 
Duda Paiva weet met zijn unieke manipulatietechniek de Object Score schuimrubberen sculpturen leven in te blazen. Met zijn danspartners, gesneden uit flexibel schuimrubber, bouwt Paiva ongrijpbare en magische werelden.
 
Foto Duda Paiva : Sjoerd Derine.
 
Voorverkoop bij het Wapen van Ankeveen en via de website van De Dillewijn

Tot ziens!