Jachthaven Muyeveld

Gegevens

Jachthaven Muyeveld

Nieuw-Loosdrechtsedijk 270

1231LH Loosdrecht

06-51063374

06-22930919 (b.g.g.)

www.jachthavenmuyeveld.nl

Openingstijden

maandag08:30 - 17:00
dinsdag08:30 - 17:00
woensdag08:30 - 17:00
donderdag08:30 - 17:00
vrijdag08:30 - 17:00
zaterdagtot 16:00
zondagGesloten

Jachthaven Muyeveld is een kleinschalige gezellige jachthaven gelegen in het hart van de Loosdrechtse Plassen. U kunt bij ons terecht voor een vaste ligplaats incl. de winterstalling.

 

Een aantal van onze steigers zijn inmiddels voorzien van fraaie en nuttige zijsteigers, waardoor het eenvoudiger is om in en uit uw boot te komen.

 

Wij bieden onze klanten parkeergelegenheid op een afgesloten privé terrein.

 

In onze ‘Treffer’ kunnen onze klanten terecht voor een lekker kopje koffie voorafgaand of na afloop u van de vaartocht over de plassen en in het vechtgebied.

Tevens bevinden zich sanitaire voorzieningen op het jachthaven terrein.

 

Wanneer u onderhoud of een reparatie nodig heeft aan uw boot, kunt u daarvoor het gehele jaar bij ons terecht. Ook beschikken wij over een botenlift om uw boot in en uit het water te halen. Ook is deze botenlift te reserveren voor niet vaste klanten van onze jachthaven. De botenlift is vanaf de weg met uw auto met trailer makkelijk te bereiken.

 

Het inbouwen van boegschroeven is ons specialisme. Het laten plaatsen van een boegschroef in uw boot levert u veel vaarplezier op en voorkomt veel problemen met het afmeren van uw boot als u onderweg bent over de prachtige wateren in onze omgeving.

 

Wanneer u uw boot wilt verkopen bieden u onze bootbemiddeling aan. Op onze website ziet u de vele mogelijkheden die wij bieden, zoals het maken van een presentatiefilm van uw boot varend in de Loosdrechtse Plassen.

 

Het is zeker de moeite waard om eens te informeren naar al onze verschillende diensten en mogelijkheden in onze jachthaven.

 

Wij zien uit naar uw komst!

Jan Lamme

“Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel”

Kenmerken

Diversen:

Goed bereikbaar per Openbaar Vervoer, Huisdieren toegestaan, Kindvriendelijk, Overnachten mogelijk

Ligging:

In de natuur, Landelijk

Toegankelijk:

Rolstoeltoegankelijk
Bekijk alle foto's
Tot ziens!