de Fietsboot

Gegevens

15 May 31 Oct

de Fietsboot

Porseleinhaven

1231LN Loosdrecht

De Fietsboot van Loosdrecht
Deze veerdienst vaart in het voorjaar en zomer drie keer per dag over de Loosdrechtse Plassen tussen de Porseleinhaven in Oud Loosdrecht en de Strook in Breukeleveen, met tussenstops op het eiland Markus Pos en de Fuut/Muyeveld in Breukeleveen. Dit veer vaart in juli en augustus op alle dagen behalve de maandagen, in de overige maanden op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

De hele tocht van de Porseleinhaven naar de Strook duur 1 uur en 10 minuten inclusief de stops bij de andere haltes. Kortom ruim een uur heerlijk genieten op het water van de Loosdrechtse Plassen. De Fietsboot is onderdeel van de Stichting Veerdiensten op de Vecht en wordt volledig geleid door vrijwilligers.

 

Voor de dienstregeling en alle vertrektijden zie www.defietsboot.nl.

 

 

De Fietsboot op de Vecht
In het voorjaar en in de zomer varen wij een lijndienst van Nieuwersluis naar Oud Zuilen en terug, met tussenstops in Breukelen en Maarssen. In juli en augustus vaart de boot de hele week behalve dinsdag, in de overige maanden op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Voor de dienstregeling en alle vertrektijden zie www.defietsboot.nl

Als gevolg van de Corona maatregelen zullen beide fietsboten gedurende de rest van 2020 uit de vaart genomen worden. Graag verwelkomen wij u weer in het nieuwe seizoen 2021.

Kenmerken

Ligging:

Aan het water

Diversen:

Goed bereikbaar per Openbaar Vervoer, Kindvriendelijk

Toegankelijk:

Rolstoeltoegankelijk
Bekijk alle foto's
Tot ziens!