de Fietsboot

Gegevens

1 May 3 Oct

de Fietsboot

Porseleinhaven

1231LN Loosdrecht

Vanaf 2021 vaart de Fietsboot duurzaam op een hybride aandrijving en varen wij geruisloos en zonder stank onze dienstregeling.

 

Deze veerdienst vaart in het voorjaar en zomer drie rondes per dag over de Loosdrechtse Plassen tussen de Porseleinhaven in Oud Loosdrecht en de Strook in Breukeleveen, met tussenstops op het eiland Markus Pos en de Fuut/Muyeveld in Breukeleveen. Dit veer vaart vanaf half juni tot en met augustus 7 dagen per week, in de overige maanden op vrijdag, zaterdag en zondag.

In juli en augustus is er iedere zaterdag een extra avondronde van 17.15 uur tot 19.35 uur.

Vanaf juni tot en met half september is er uitsluitend op reservering ook een “vroege vogel” ochtendvaart van 06.00 uur tot 09.00 uur. Deze vaart is voor natuur- en vogelliefhebbers en de Fietsboot vaart dan elektrisch door de natuurgebieden van de Loosdrechtse Plassen.

 

De hele tocht van de Porseleinhaven naar de Strook duurt 1 uur en 10 minuten inclusief de stops bij de andere haltes. Kortom ruim een uur heerlijk genieten op het water van de Loosdrechtse Plassen. De Fietsboot is onderdeel van de Stichting Veerdiensten op de Vecht en wordt volledig geleid door vrijwilligers.

 

Voor de dienstregeling en alle vertrektijden zie www.defietsboot.nl.


De Fietsboot op de Vecht

In het voorjaar en in de zomer varen wij een lijndienst van Nieuwersluis naar Maarssen en terug, met tussenstops in Breukelen en Geesberge. Vanaf half juni tot en met augustus vaart de boot de hele week behalve maandag, in de overige maanden op vrijdag, zaterdag en zondag.

In juli en augustus is er iedere zaterdag een extra avondronde van 17.00 uur tot 20.20 uur.

 

Voor de dienstregeling en alle vertrektijden zie www.defietsboot.nl

Kenmerken

Ligging:

Aan het water

Diversen:

Goed bereikbaar per Openbaar Vervoer, Kindvriendelijk

Toegankelijk:

Rolstoeltoegankelijk
Bekijk alle foto's
Tot ziens!