de Fietsboot

Gegevens

vrijdag 29 april t/m zondag 2 oktober

de Fietsboot

Porseleinhaven

1231LN Loosdrecht

De Fietsboot is onderdeel van de Stichting Veerdiensten op de Vecht en wordt volledig geleid door vrijwilligers.

 

De Fietsboot op de Loosdrechtse Plassen

De Fietsboot in Loosdrecht vaart duurzaam op een hybride aandrijving Wij varen geruisloos en zonder stank onze dienstregeling.

 

Deze veerdienst vaart in het voorjaar en zomer drie rondes per dag over de Loosdrechtse Plassen tussen de Porseleinhaven in Oud Loosdrecht en de Strook in Breukeleveen, met tussenstops op het eiland Markus Pos (alleen per boot bereikbaar) en de Fuut/Muyeveld in Breukeleveen.

 

Vanaf 15 mei tot en met 29 augustus is er iedere zondag uitsluitend op reservering ook een “vroegevogel” ochtendvaart van 07.00 uur tot 09.00 uur. Deze vaart is voor natuur- en vogelliefhebbers en de Fietsboot vaart dan elektrisch door de natuurgebieden van de Loosdrechtse Plassen.

 

De hele tocht van de Porseleinhaven naar de Strook duurt één uur en tien minuten inclusief de stops bij de andere haltes. Kortom ruim een uur heerlijk genieten op het water van de Loosdrechtse Plassen.

 

Voor dienstregeling en prijzen klik hier

 

De Fietsboot op de Vecht

In het voorjaar en in de zomer varen wij twee keer per dag een lijndienst van Nieuwersluis naar Maarssen Centrum en terug, met tussenstops in Breukelen en Geesberge. Een enkele reis duurt één uur en vijftig minuten. Vanaf het water op de Vecht ontdekt u de prachtige buitenplaatsen.

 

Voor dienstregeling en prijzen klik hier

Kenmerken

Ligging:

Aan het water

Diversen:

Goed bereikbaar per Openbaar Vervoer, Kindvriendelijk

Toegankelijk:

Rolstoeltoegankelijk
Bekijk alle foto's
Tot ziens!