De eerste editie van Liberty Loosdrecht is een groot succes

Het uitverkochte concert van 25 september in de haven van Porto Loosdrecht georganiseerd door Liberty Concerts en Sonny’s Inc. was een groot succes!

Met meer dan 15.000 fans op Facebook, gemiddeld 120 optredens per jaar, een clientèle die reikt tot aan het koningshuis en met honderden nummers in diverse muziekstijlen in het repertoire, mag Sonny’s Inc. zich met recht tot de top drie entertainmentbands van Nederland rekenen. En hoewel de optredens het afgelopen jaar stillagen, lag de muziek dat geen moment. ‘We hebben van de nood een deugd gemaakt.’ We hebben inmiddels onze eigen concertreeks opgezet onder de naam Liberty Concerts, de aftrap was afgelopen 25 september in Loosdrecht, onder de naam Liberty Loosdrecht.

Sonny’s Inc. live in de haven van Porto Loosdrecht is eigenlijk met geen pen te beschrijven”, het is een concert dat je moet beleven!” De vele aardige mailtjes, berichten op sociale media spreken boekdelen, wij willen onze fans, vrienden, kennissen, leuke onbekenden, familie etc. bedanken voor de aanwezigheid op ons concert van Liberty Concerts.

Wij zijn al weer druk bezig om eind dit jaar op een schitterende locatie een spectaculaire show neer te zetten met Sonny’s Inc. en big band! Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, Instagram of via www.libertyconcerts.nl. We zien jullie snel.”

NieuwsSter, 13 oktober 2021