Komt Sinterklaas naar Wijdemeren ?

Mendy van Dort van Stichting SLOEP was erg ongerust: kan Sinterklaas wel naar Wijdemeren komen in verband met alle coronamaatregelen? Wat heeft Mendy gedaan? Natuurlijk, een brief geschreven naar Piet in Spanje en wat een verrassing, hij nodigde Mendy uit om met Sinterklaas te skypen. Sinterklaas komt hoor, dat heeft hij Mendy beloofd. De Pakjesboot is onderweg, vol met cadeautjes.

Bekijken!

Je kunt het gesprek tussen Sinterklaas en Mendy bekijken op Gooi TV, www.stichtingsloep. nl en de facebook pagina van Sloepy Loosdrecht.

Ja …. hij komt!!

Sinterklaas heeft Mendy beloofd dat hij ’s avonds laat aan in één van de jachthavens van Wijdemeren aankomt en haar gevraagd om hem dan op te wachten zodat ze samen op bezoek kunnen bij de burgemeester. De aankomst kun je bekijken op zondag 15 november vanaf 15.00 uur op Gooi TV, www.stichtingsloep.nl en de facebook pagina van Sloepy Loosdrecht.

Filmpjes en mails voor Sinterklaas

Wil je Sinterklaas wat vragen, heb je een mooie tekening gemaakt, wil je voor Sint en Piet een liedje zingen of een dansje doen, stuur dit dan naar Sloepy Loosdrecht op facebook of naar info@stichtingsloep.nl ter attentie van Sinterklaas. Op zondag 28 november zal Mendy samen met Sinterklaas en zijn Pieten alle inzendingen bekijken, dit is ook weer te zien op Gooi TV, www.stichtingsloep.nl en de facebook pagina van Sloepy Loosdrecht.

Nieuwsster 11 november 2020