Volop activiteiten in De Dillewijn

Helaas was het voor Theater De Dillewijn uit Ankeveen niet mogelijk om mee te doen aan de nationale theater-protestdag, waarbij de theaters werden ingericht als kapsalon, maar men heeft niet stilgezeten.

Tijdens de verplichte lockdown zijn een aantal dringende zaken aangepakt.

Allereerst was er een hardnekkige lekkage, waarvan de oorzaak is opgespoord en waarmee nu alles weer droog is!

Daarnaast is er hard gewerkt aan de vervanging van bijna alle theaterlampen, waardoor de totale uitlichting van het podium er nu nog beter gaat uitzien. Dat ophangen van die lampen was beslist geen sinecure. Er moest een rolsteiger aan te pas komen om hoog in het dak de nodige veranderingen aan te brengen. Gelukkig zijn er bij De Dillewijn altijd wel vrijwilligers bereid om te helpen.

Zo kunnen we straks, wanneer de covid-richtlijnen dat toelaten, weer volop verrassend theater bieden.Een aantal voorstellingen zijn helaas vervallen of verplaatst. In het laatste geval hebben alle kaarthouders persoonlijk bericht ontvangen.

De eerste voorstelling staat nu gepland op woensdag 23 april, als Ida van Dril met een fantastische jeugdvoorstelling naar Ankeveen komt. Wij zullen u daar later over berichten

De NieuwsSter, 9 februari 2022